Friday, June 3, 2011

Ако имате някакви въпроси питайте ;-))

Ако искате нещо да ме питате,тук е мястото ! ;))))

22 comments:

  1. Често споменаваш адвокат и доктор , защо не ти се отдаде възможност да станеш такъв ?

    ReplyDelete
  2. Късно се усетих ...

    ReplyDelete
  3. Moje6 li da predava6 online na jivo?Ne6to ot sorta na Big Brother?Qk si!

    ReplyDelete
  4. Чичи влезнъл си ми в главата :D толкова много че даже като играя 18 Wheels of steel :D незнам. :D и ако може би ли ми казъл защото 1 път съм се качвал на камион но без ремарке Въпроса ми е трудно ли се управлява и много стаж ли иска да се усвой добрe

    ReplyDelete
  5. Кефиш пичага,трябва да излислиш нещо с онлайн-а ;).Има мн инт неща на които може да се научим от такива като тебе!Продължавай все така :).България над всичко.

    ReplyDelete
  6. Здравеи Ивайло.
    От скоро гледам клиповете ти в vbox7 и мисля че е добра идея да снимаш такива клипчета заштото спецялно на мен ми харесват, а и профилът ми в vbox7 е footballer :)

    ReplyDelete
  7. На живо не мога да предавам :D Радвам се,че ви харесват :-))

    ReplyDelete
  8. Недей да си закриваш акаунта в vbox7 просто не чети писмата остави ги да си пишат! Не им обръщай внимание!!!
    Качвай си клиповете и не гледай писмата и коментарите които пишат, за мен ти си много "луд" :D както ти викат, но на мен ми харесват клиповете ти!

    ReplyDelete
  9. Хеййй недей да си закриваш ацц-то във Вбокс толкова ми харесват клиповете ти , както бях написъл в 1 от клиповете тезин който те харесваме и харесваме това което правиш и ни показваш сме стотици повече от тези, който те обиждат. Недей им се впряга толкова премисли си решението и ако не друго качвай клипове и забранявай коментари !!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  10. Защо си закриваш акаунта във Ви-то?

    ReplyDelete
  11. Bace Ivo ne go zakrivay ti si edno ot malkoto ka4estveni ne6ta vuv VBOXA!!!!!

    ReplyDelete
  12. Продължаваи се така ! без значение каде ! от няколко седмици ти следя клипчетата.. и чакам новите да ги пуснеш

    ReplyDelete
  13. Бате Иво, не се занимавай с Vbox, няма смисъл... тези, които ти харесват клиповете, ще ги гледат и тук, а тези, които само ти пишат глупости са много във Vbox. Това са малки деца без никакво възпитание. Дай им само да пишат малоумни коментари, без да осъзнават, че има едно бутонче "X" и така... Поздрави :)

    ReplyDelete
  14. Приятел, много си готин! От скоро следя клиповете ти със невероятен интерес! Голям пич си, продължавай все така! На добър час!!!

    ReplyDelete
  15. Браво Ивайло Продължавай по, същият път.Знам че много пъти са ти задавали този въпрос и не ти се отговарят на някакви тъпи въпроси но искам да те попитам: Нали за сега няма да спираш клиповете ?

    ReplyDelete
  16. Въпроса ми е: Как човек най-добре да се ориентира при избора на фирма, за която да работи и ако е интелигентен, и успее да си уреди нещата да кара из - Франция, Испания ?

    ReplyDelete
  17. pi4 nemojah da razbera to4no kakvo imash v predvid za xolokostat kak sa go inscenirali kato ima tolkova mnogo dokazatelstva i snimki i kakvo to4no sa celeli evreite ili cionistite s tova da izbivat svoi sanarodnici molia izesnimi :)

    ReplyDelete
  18. Здравей бате Иво. Аз съм ти голям фен. Ти си готин пич. Харесва ми това, което правиш. Аз пиша рядко в нета. Имам молба към теб. Изкарах С+Е и психо, но нямам стаж и връзки. Понеже си готин пич и си в тия среди те занимавам. Ако не можеш да помогнеш пряко, помогни с информация (фирми, адресите им, телефони, лица с които да говоря. Благодаря предварително.

    ReplyDelete
  19. Ивайло, може ли музиката да е по-тиха? Не се чува какво говориш. Благодаря ти.

    ReplyDelete
  20. Ти си симпатичен човек и знам, че искаш да предадеш опита си на млади момчета. Не е добре да показваш скоростта, с която се движиш. Това не е геройство. Представи си, ако на твоето дете някой демонстрира тази цифра, какво ще стане в него, особено ако е тинейджър. Ще пожелае и той да копира, а това не е в негов плюс. Много често катастрофите идват от "голямото геройство". Бъди добър и прилежен учител! Бог да те благослови!

    ReplyDelete